بسیج اساتید

کرسی آزاد اندیشی و تبیین ارزشهای قبل و بعد از انقلاب با حضور اساتید بسیجی سطح عالی حوزه علمیه اصفهان و با سخنرانی حجت الاسلام سید محمد حسین راجی

نویسنده کتاب صعود چهل ساله انقلاب در مدرسه صدر بازار به همت سازمان بسیج اساتید و نخبگان حوزه های علمیه استان اصفهان

کرسی آزاد اندیشی و تبیین ارزشهای قبل و بعد از انقلاب با حضور اساتید بسیجی سطح عالی حوزه علمیه اصفهان و با سخنرانی حجت الاسلام سید محمد حسین راجی نویسنده کتاب صعود چهل ساله انقلاب صبح یکشنبه در مدرسه صدر بازار به همت سازمان بسیج اساتید و نخبگان حوزه های علمیه استان اصفهان برگزار گردید.

🔰در این نشست حجت الاسلام راجی در مورد پاسخگویی به شبهات گفت: هر شبهه ای در راستای انقلاب اسلامی را اگر زیر ۱۰۰۰ ساعت مطالعه داشته باشیم جوابی که می دهیم فایده ای ندارد ‌.

🔰نویسنده کتاب صعود چهل ساله انقلاب در مورد دینداری مردم در زمان شاه بیان داشت: برخی گمان می کنند قبل از انقلاب اسلامی که شاه تمام تلاش خود را برای بی دین کردن مردم می کرد ، مردم دیندار تر بودند و در دوره انقلاب که تمام همت بر دیندار کردن مردم است مردم ، بی دین هستند ، درحالی که از خاطرات اسدالله عَلَم ، آمار زنان بدکاره و خرید و فروش و مصرف مشروبات الکلی ، وضعیت مستهجن سینماها و اشارات روزنامه کیهان به این موضوع ؛در میابیم که دینداری هیچ معنایی در دوران قبل از انقلاب نداشته و مقایسه ی آماری از شرکت کردن مردم در یادواره ها و تشیع شهدا ، راهپیمایی ها ، داوطلبان شرکت در دفاع از حرم حضرت زینب سلام الله علیها و… گواه این موضوع هستند, که دینداری حقیقی در جوانان امروزی این مرز و بوم ریشه دوانده و انقلاب اسلامی باعث این موضوع شده است .

🔰در ادامه افزود : به نظر بنده امروز بیشترین شبهه مردم شبهه درمورد انقلاب اسلامی است جهاد تبیین این است که بتوانیم کارآمدی انقلاب را برای خودمان و نسل مان بیان کنیم .

🔰ایشان در مورد معیارهای اصلی دینداری اینگونه بیان نمود: اولین معیار دینداری ایستادگی پای امام معصوم است .دومین معیار أَشِدّاءُ عَلَى الكُفّارِ رُحَماءُ بَينَهُم است ‌.
در آن زمانی که خیلی ها می گفتند به خاطر دفاع از سوریه ما تحریم هستیم در یک نظرسنجی جهانی حاج قاسم سلیمانی محبوب ترین شخص در نظر سنجی انتخاب شد در صورتی که با توجه به حرف آن عده ایشان محکوم ترین فرد بود.
🔰در ادامه ، جلسه به صورت پرسش و پاسخ پایان یافت .

مشاهده بیشتر

محمد شفیعی

توضیحاتی در مورد نویسنده...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا